За нас

Сайтът Mylniezashtita.com е собственост на една от най-добрите и доказали се фирми за мълниезащита, мълниеприемници с изпреварващо действие, гръмоотводи и други сходни продукти за защита от мълнии у нас.

Мълниезащита? Какво предлагаме ние?

Ние сме специализирани в концептуално и техническо проектиране и реализация на мълниезащитни инсталации на територията на град Варна и областта. Много от нашите клиенти все пак идват от цялата страна и от големите градове като София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и т.н.

Ние ще гарантираме ефективната мълниезащита на вашите сгради и то напълно в резон с установената административно-правна база според законите на Република България, като същевременно целим предлагането на най-високо европейско качество на нашите клиенти.

Нашите продукти отговарят изцяло на Наредба №4, касаеща ефективната мълниезащита на сгради, открити пространства и външни съоръжения. Тази наредба за мълниезащита е в сила от 22.12.2010 година и важи до днес, като стандартизира изграждането на мълниезащитни системи на територията на страната.

Защо да изберете нашите продукти за мълниезащита?

Ние от Mylniezashtita.com гарантираме предлагането само на оригинални и високоефективни средства за мълниезащита, които да обезпечат сигурността на вашите сгради и спазването на нормативните законови постановления за получаване на съответните документи, потвърждаващи ефективна мълниезащита на всяка сграда, която има нужда от такава.

Ние не просто предлагаме продукти в областта на качествената мълниезащита на отлични цени, но и се грижим за доброто си име чрез постигане пълна удовлетвореност на потребителските желания. За нас клиентите значат много, защото именно тяхното задоволство е най-добрата реклама за нас и нашите продукти, която ни е осигурила лидерство на пазара на мълниезащита през последните 20 години.

Благодарим ви!