Мълниеприемници

Новите изпреварващи мълниеприемници вече са на пазара

Благодарение на лоялността към своите клиенти Mylniezashtita.com съумява да се изгради като лидер на пазара на системи за ефективна мълниезащита във Варна, София и десетки други български градове. Чрез нашето постоянство, ние винаги се опитваме да предоставим най-добрите, най-ефективните и достъпни решения според специфичните очаквания на нашите клиенти.

На пазара вече е и новата серия от тип мълниеприемник с изпреварващо действие, който съумява дори още повече да повиши степента на защита при мълниезащита на сгради обекти. Новата серия е разработена в края на 2013 година и тепърва ще вдига летвата при стандартите за защита от мълнии от следващи поколение.

Добрата новина е, че най-новите мълниеприемници можете да закупите вече и от нас, вашият партньор, за да сте сигурни в 100%-та защита на своите сгради. Подобрената ефективност на новите по-модерни системи е сериозна крачка напред и така съумяваме да ви предложим един продукт с наистина феноменални качества.

Новата серия е с подобрен дизайн, по-лесен монтаж, по-висока ефективност, повече визуални разновидности, включително, отговарящи на екстериора цветове и т.н. Използвайки натрупаният през годините опит ние за пореден път ви предлагаме продукт от ново поколение, който да е идеален за всяко ваше специфично очакване и то без значение от обстоятелствата.