Мълниеприемници S.T.A.R. Evolution

Водещата фирма в сферата на мълниезащитата – Llamptech, официално ще започне да предлага на българския пазар новите мълниеприемници за ефективна мълниезащита S.T.A.R. разработени в края на 2013 и началото на 2014 година. След първата гама продукти S.T.A.R., създателите им от Llamptech стартираха новата серия мълниеприемници, които са достъпни на пазара от 2014 г.

Мълниеприемници S.T.A.R. Evolution

Предимства на новите мълниеприемници:

  • По-бързо действие.
  • Модификация на аеродинамичната форма, увеличаване на ефективността (коефициента на полезно действие) на всички налични механизми.
  • Креативност и визия при направата на основата за закрепване. Заоблената база, техническото подобрение на резбите и индикатора надграждат досегашния модел. Направените подобрения в индикатора, спомагат за улавяне на мълниите във всеки един момент и то по-бързо от когато и да било.
  • Чрез елегантния си дизайн, новите мълниеприемници S.T.A.R. представят съчетанието на три ключови характеристики:

 Висок коефициент на полезно действие, здравина и бърза реакция

Също като при досегашните модели и при новия са използвани зъбци (горни перки), които отговарят на високите стандарти на компанията. Тялото, представляващо алуминиева отливка, вече получава покритие от неръждаема стомана. Резбите на закрепящата част на продукта са изменени с цел по-бърз и лесен монтаж.

Металният пръстен на новите членове в екипа мълниеприемници с изпреварващо действие за надеждна мълниезащита S.T.A.R. увеличава електромагнитното му поле. Тази операция подобрява предпазването на сензор частта от електромеханичните последици от мълнията. Усъвършенствани са стабилната конструкция, закрепващия механизъм и типичния токоотвод на мълниеприемници S.T.A.R.

Новата S.T.A.R. серия мълниеприемници с изпреварващо действие усъвършенства своята ефективност и дизайн до нови висини.

Във всички продукти от гамата S.T.A.R. – 10, 25, 45 и 60 µs е направено подобрение в ефективния директен сензор, което е добавено в новия продукт с естествено-безупречна прецизност. Това подсилва ускорението му във възходящ ред.  Сензорът реагира по-рано в рамките по време на буря и нужда от сигурна мълниезащита.

Трябва да се наблегне на факта, че S.T.A.R. не се нуждае от какъвто и да е източник на енергия. Също както предшествениците си, той е абсолютно автономен. Новият мълниеприемник S.T.A.R. Evolution предлага като опция възможността потребителите да се допитват до състоянието и историята (брояча на мълнии) на продукта в реално време. След обработка на тази информация нашият S.T.A.R. мълниеприемник с изпреварващо действие създава у потребителя усещането за 100%-ова сигурност по време на рискови климатични влияния.

Новите мълниеприемници се предлагат в широка гама цветове, което допринася за по-елегантен вид на тези иновативни решения за мълниезащита. Това разнообразие добавя  изисканост и подходяща за всеки случай визия на нашия мълниеприемник с изпреварващо действие.

Качеството на продуктите, доказано след множеството тестове и анализи, дава възможност на производителя да предостави на своите клиенти страхотна 10-годишна гаранция.

Техническите характеристики на мълниезащитата с марка Llamptec представят голямото разнообразие на продуктовата гама и подпомагат фирми и отделни потребители по цял свят да намерят решение на проблемите си  по отношение на технически познания,  инженеринг и  мълниезащитни инсталации.

Обадете се още днес и се възползвайте от напълно безплатна консултация, за да ви разкажем повече за новата серия мълниезащита и мълниеприемници с изпреварващо действие S.T.A.R.®.